flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

23.05.2013р. було проведено день відкритих дверей

10 листопада 2013, 18:47
Голованівський районний суд Кіровоградської області   повідомляє, що 23 травня 2013 року в приміщенні районного суду згідно затвердженого плану проведено День відкритих дверей для громадян, студентів навчальних закладів та учнів старших класів .
На ознайомлюючу з роботою суду зустріч до районного суду прибули учні групи 21-ОКС ПТУ № 38 смт. Голованівськ.
Керівник апарату Робу-Башиньска Т.В. ознайомила присутніх з роботою суду загалом та кожного його працівника, окрім того присутнім було роз’яснено порядок звернення до суду та діяльність офіційного веб-порталу « Судова влада.»
Огляд залів судових засідань та стендів з довідковою інформацією для присутніх провів головний спеціаліст з інформаційних технологій Голованівського районного суду Кіровоградської області Патик А.В.
 На запитання присутніх про істотні зміни в законодавстві з питань судоустрою, роботи судової системи, зокрема районного суду відповідав суддя Голованівського районного суду Гут Ю.О. .
Суддя Голованівського районного суду Гут Ю.О.   запропонував присутнім прийняти участь у відкритому судовому засіданні по справі за      № 386/485/13-ц ( за позовом Токар О.І. до Голованівської РДА, ТОВ АФ «Чкалова», Журавлинської сільської ради про включення до додаткового списку на отримання земельної частки (паю) та прийняття відповідного рішення), присутні учні з задоволенням погодилися.
Після закінчення розгляду даної справи учні групи 21-ОКС ПТУ № 38 смт. Голованівськ з цікавістю та інтересом спілкувалися з головуючою суддею на тему судового процесу в якому вони прийняли участь. В процесі спілкування присутнім учням та їх викладачу було запропоновано роздрукований буклет, щодо діяльності судової влади в Україні .
Вчитель, що супроводжував студентів групи 21-ОКС ПТУ № 38 смт. Голованівськ до районного суду висловив щиру вдячність від себе особисто та присутніх студентів за реально надану можливість прийняття участі у відкритому судовому засіданні та проведену інформативну роботу, щодо діяльності судової системи України в цілому та зокрема апарату Голованівського районного суду Кіровоградської області , на базі якого й була проведена зустріч.